Pour plus d’informations, contactez 

ETRAMO BVBA VOSVELD 20 B - 2110 WIJNEGEM

 Tel +32 3 326 02 92  info@etramo.be  www.etramo.be

Gemotoriseerde BENDie-minidumpers

Elektrische minidumper - met een laadvermogen van 400/500kg

Tufftruk Limited stelt de nieuwe Elektrische BENDie minidumper voor: een minidumper op batterij met maximale wendbaarheid en lichte bediening.
De compacte TRUXTA is beschikbaar in de uitvoering EB400 en EB500, kan binnen of buiten worden gebruikt en past door normale deuropeningen (73 cm voor EB400 en 85 cm voor EB500). De TRUXTA BENDie minidumper heeft een groot laadvermogen en levert uitstekende prestaties.

Krijgt het werk overal gedaan BENDie

De nieuwe elektrische BENDie 4x4 minidumper past zelfs in de kleinste hoeken. De TRUXTA 4x4 is echt compact en bereikt plaatsen waar dumpers op rupsen en andere machines niet bij kunnen.

De bestuurder krijgt een stille, milieuvriendelijke machine die overal kan worden ingezet - geen uitstoot en nagenoeg geruisloos voor geluidsgevoelige omgevingen.

Opties laadbak: (beide 100 % recycleerbaar)
• Conventioneel STRENX™ staal van hoge sterkte
• Nieuwe Poly-bak voor intensief gebruik

Opties kipsysteem:
• Manueel 2-traps zelfwerkend
• Elektrisch kipsysteem met Powertip of Powertip plus.

Minidumper op batterij mini dumper Krijgt het werk overal gedaan BENDie

• 8 UUR BATTERIJDUUR
• INTELLIGENTE NACHTLADING
• TWEE VOLTAGES (110V/230V)

• 4X4 EN MAKKELIJK WENDBAAR
• MAKKELIJK TE BEDIENEN IN KRAPPE RUIMTES
• GEREGISTREERD DESIGN

• GEÏNTEGREERDE MOTORREM
• VEILIGE PARKEERREM
• RECUPERATIEF REMSYSTEEM

New EB500 Bendie l- 500kg aadvermogen, knikframe Minidumper op 24V-batterij

TRUXTA 300 & 450kg knikbesturing

 
Bendie 450 Honda

TRUXTA stabiel en handig

Tufftruk Limited stelt een reeks TRUXTA minidumpers met Honda-motor en lichte bediening voor met een laadvermogen van 300 kg en 450 kg die voor vele toepassingen kunnen worden gebruikt.
De nieuwe BENDie 4x4 minidumper past zelfs in de kleinste hoeken. De TRUXTA 4x4 is echt compact en bereikt plaatsen waar andere machines niet bij kunnen.
Met zijn enorme bakinhoud brengt de TRUXTA BENDie minidumper u een heel eind in de tuin of op het werkterrein.
Dankzij de robuuste constructie voor intensief gebruik en het stabiel kipsysteem is de TRUXTA gebouwd voor elk type materiaal en ruw terrein. Het tweetraps kipsysteem van de TRUXTA vereist geen manuele inspanning.

De gepatenteerde knikbesturing bezorgt deze compacte machine een uitzonderlijke wendbaarheid. Compact, wendbaar en toch een gigantisch laadvermogen van 300kg of 450kg in de kipbak en tractiebanden als standaarduitrusting. Robuuste constructie voor intensief gebruik met stabiel kipmechanisme voor alle materiaalsoorten en ruw terrein. Feilloos remsysteem met dodemanshendel en intuïtieve hydrostatische bedieningsinstrumenten garanderen maximale veiligheid voor de bestuurder. Makkelijk bereikbare brandstofvuldop en zones voor dagelijks onderhoud. Uniek: ook beschikbaar op batterij zodat de bestuurder ook stil en milieuvriendelijk kan werken zowel binnen als buiten.

Hydrostatische Bedieningsinstrumenten

Patent Pending DutchDe TRUXTA-machines met benzine-, diesel- en elektromotor zijn uitgerust met soepel te bedienen hydrostatische knijpbediening: squeeze & go. De minidumpers van TRUXTA hebben een lange levensduur, een hydrostatisch systeem, geen doorslippende riemen, zijn hermetisch gesloten en onderhoudsvrij. De tweetraps automatische kipbak van TRUXTA kipt zonder manuele handelingen. De TRUXTA met elektromotor heeft een recuperatief remsysteem om de machine beter te doen vertragen tijdens het stoppen. Bovendien levert het systeem energie terug aan de batterij voor meer efficiëntie en een langere gebruiksduur. .

TRUXTA werktuigen

TRUXTA heeft een reeks makkelijk aan te koppelen werktuigen voor allerlei toepassingen. Het nieuwe TRUXTA platform klapt op en neer. De trekhaak kan op verschillende hoogtes worden ingesteld afhankelijk van de grootte van de aanhangwagen.